X
top
.

Future & Co er din rekrutteringspartner når det gælder tiltrækning af elever, lærlinge og trainees. Vi hjælper jer helt tæt på målgruppen og sikrer, at I står knivskarpt overfor de unge.

Hvem er vi?

Future & Co

Hvem er vi

Future & Co har mere end 15 års erfaring med tiltrækning af trainees og elever. Vi driver bl.a. elevportalen.dk og young-career.dk og har fokus på hvordan virksomheder via annoncering og øvrige tiltrækningsaktiviteter kan opnå et kvalitativt ansøgerfelt.

Vores community består af mere end 25.000 unge, som er på udkig efter inspiration til deres fremtidige job og karrierevej. Vi arbejder hver dag for, at de får en karrierestart, der inspirerer og begejstrer - For det mener vi de fortjener!

700+

Glade kunder

50.000

Formidlede elevstillinger

2

Lokationer

15 +

Års erfaring

                                                           Vi leverer rådgivning og services, der sikrer jer dialog og interaktion med de helt rigtige talenter

Gennem indsigt og kompetence skaber vi markedets mest træfsikre løsninger, altid med vores kunders udfordringer i centrum. Uanset omfang, er vi vores kunders wingman i hele eller dele af processen.

Her kan vi bidrage


Annoncering

Vi driver markedets mest træfsikre medier, herunder elevportalen.dk. Med mere end 50.000 formidlede elevstillinger er din elevannonce i sikre hænder.


Branding

Vi har 15 års erfaring med Young Employer Branding og hjælper jer med at opnå optimeret kendskab og præference samt en stærkere identitet i målgruppen.


Rekruttering

Lad os lette din rekrutteringsproces og lave genvej til de helt rigtige talenter - fra udarbejdelse af stillingsannoncen til screening og fulde rekrutteringsforløb.


Medieplanlægning

Vi kender de unge og deres medievaner. Få optimal eksponering for dine annonceringskroner med Future & Co's mediaplanner services. 


Insights

Vi har altid noget at sige og har også altid en holding. Ud fra en Customer Centric approach har vi også en mening om hvordan I kan komme længst.


Surveys

Vores unge-netværk tæller mere end 25.000 profiler, der alle er klar til at give deres meninger og holdninger til kende i relation til job og karriere.

Skal vi mødes eller tales .....

...og sætte nogle tanker i gang?

Vi er et fullservice bureau, men har slet ikke noget imod at tilbyde os selv i små bidder. Vores fokus er jeres udfordring og vi glæder os til at bidrage præcis der hvor I har brug for det.

Lad os connecte og skabe værdi for hinanden

Hos Future & Co tror vi på relationer. Derfor er vi mere end begejstrede for de mere end 700 virksomheder, der viser os tillid og ser os som et vigtigt bidrag, når de skal tiltrække og ansætte elever, lærlinge og trainees. Kontakt os for en uforpligtende snak. Hvem ved.. måske vi sammen kan finde nye eller supplerende  måder at komme i kontakt med jeres kommende talenter.

Sådan tiltrækker du de unge..

Tirsdag den 28. august afholdt vi sammen med vores samarbejdspartner Seek'N'Speak gå-hjem-mødet ''Sådan tiltrækker du de unge'.


Her gav vi viden, indsigt og inspiration til en succesfuld trainee- og elevrekruttering med udspring i key findings fra vores nye unge-undersøgelse samt input fra vores elevpanel, der delte deres erfaringer og holdninger i forbindelse med den klassiske jobannonce og rekruttering.

Vi havde fornøjelsen af 75 deltagere fordelt på 50 virksomheder, der alle havde taget gode spørgsmål med til både elevpanel og oplægsholdere. Ønsker du yderligere information om eventet eller en snak om de nyeste key findings om de unges præferencer inden for elevpladssøgning, så kontakt os endelig. 

Det gode selskab

Vi er så glade for at kunne bidrage til vores kunders succes. Her er nogle af dem.


Future & Co

Strandgade 4A    |   1401 København K Strandvejen 70    |   2900 Hellerup


T: + 45 32 500 598
E: hello@futureco.dk

 

CVR.: 31 58 46 98
Vi glæder os til at hjælpe jer! 

Søg sabbatår

Find inspiration til dit sabbatår. Hvad enten du søger oplevelser eller kompetencer så har vi mulighederne.

Søg uddannelse

Oplev studiemiljøet og det daglige studieliv på en masse videregående uddannelser.

Kom med!

Søg virksomheder

Kom med helt tæt på og få indblik i hvordan hverdagen er hos nogle af Danmarks mest spændende virksomheder.