X
top
.
 

I Louis Nielsen er vi stolte over at kunne udleve vores passion for professionel og sublim kundeservice hver dag.
Vi brænder for at gøre en forskel i folks liv og investerer derfor i dig og din faglige udvikling.

Hvem er vi?

Louis Nielsen

’Vores kunder – virksomhedens livsblod’ – for os betyder det at udvikle meningsfulde og respektfulde relationer og altid sætte kunderne i første række. Vi yder en ekstra indsats, fordi vi tror på, at vi kan gøre en forskel i folks liv. 

Vi er Louis Nielsen

Som Danmarks førende optikerkæde har vi en klar målsætning om at blive danskernes foretrukne optiker! Vi leverer mærkevarebriller og kontaktlinser til den danske befolkning i høj kvalitet til skarpe priser. Som ansat hos Louis Nielsen har alle andel i vores succes.

  Optiker                       Large size                    Hele landet
 


Vores kultur

Vi er en familiedrevet virksomhed med stærke værdier. Vi sætter høje mål og arbejder hårdt for at hjælpe vores partnere og medarbejdere med at realisere deres fulde potentiale. For vores butikspartnere betyder det, at de får den støtte, de behøver for at drive en succesfuld forretning. Og for vores medarbejdere betyder det en spændende karriere med enestående muligheder på længere sigt.

Vores medarbejdere

For at sikre vores fortsatte udvikling, investerer vi vedvarende i vores medarbejdere, butikker og i nye teknologier. Fremtiden er også vores hjemmebane og gennem høj medarbejdertilfredshed og nye kunder, opnås en større markedsandel år efter år. Ved at udvikle succesfulde medarbejdere og give dem forudsætningerne for at træffe de rigtige beslutninger, skaber vi grobund for vores fortsatte vækst.

En skræddersyet personlig udviklingsplan

Alle er forskellige. Ikke kun hvad angår personlige egenskaber, viden og erfaring, men også hvad angår målsætninger. Når du har fuldført introduktionsperioden hos Louis Nielsen, skal du derfor med støtte fra din chef udarbejde en personlig udviklingsplan, som er justeret efter dine individuelle kompetencer og ambitioner.

Mød vores team!

Mød nogle af vores fantastiske medarbejdere

Alle hos Louis Nielsen har en stor andel i vores succes - lige fra partnere til butiksteam til personer i supportroller. Få mere at vide om vores medarbejdere, og hvorfor de er glade for at arbejde hos os.

Cecilie, Salgselev

Selvom Cecilie fik tilbudt elevplads flere steder, var hun ikke i tvivl: Det skulle være Louis Nielsen, hvor hverdagen er fyldt med skønne kolleger og spændende udfordringer. Jeg fik på samme tid tilbudt plads hos både Louis Nielsen og en konkurrent, men tilbuddet hos Louis Nielsen var for godt til at lade gå. Jeg har en fantastisk chef, et virkelig spændende job og nogle skønne kolleger, som jeg sætter ekstremt stor pris på,” forklarer Cecilie. 
”Den specialiserede Louis Nielsen-uddannelse er et virkeligt godt tiltag. Fra dag ét har alle på holdet en unik fællesskabsfølelse, fordi vi ved præcis, hvilke situationer, vi alle sammen håndterer til dagligt. Vi kan tale om produkterne, procedurerne og virksomheden på en helt anden og mere fokuseret måde, end man ville kunne på et hold med blandede elevsteder.” 
”Det er svært at se 10 år ud i fremtiden, men mit første mål er naturligvis at blive færdig som salgsassistent. Derefter vil jeg enormt gerne arbejde videre i Louis Nielsen, enten fortsat med salg eller i andre roller i organisationen, for det er en enormt spændende virksomhed at være i.”

Kimmie, Salgselev

Louis Nielsens egen salgsassistentuddannelse på IBC i Kolding skaber ifølge Kimmie den perfekte fælles referenceramme for de studerende. Selv er hun vild med Louis Nielsens forretningskoncept og satser på en fremtid i virksomheden. ”Jeg kan godt lide at arbejde hos Louis Nielsen fordi der er en god stemning, fordi her er rart at være, og fordi jeg ved, at virksomheden har et godt ry blandt kunderne,” siger hun. 

Kimmie selv er ikke i tvivl: ”Det er helt klart en fordel at være på uddannelse med andre fra Louis Nielsen, hvor vi kan arbejde i dybden, fordi vi kommer fra samme virksomhed. Vi kan arbejde med teori, fordi vi trækker de samme paralleller til vores hverdag. 

 ”Om 10 år er jeg helt sikkert stadig hos Louis Nielsen, men om jeg arbejder med salg som nu, er jo selvsagt lidt svært at vide. Jeg er vild med forretningskonceptet i virksomheden, og derfor kunne det være spændende med årene at lære forretningen at kende fra flere forskellige vinkler.”

Anders, optiker

Vi er alle lige i butikken, og vi støtter hinanden, Vi er alle her for at skabe en god stemning og et godt arbejdsmiljø. Vi har den holdning, at hvis vi er glade, så bliver kunderne det også.

Vi er ejet af Specsavers, og det giver en vis tryghed at vide, at man har en meget erfaren ledelse i ryggen, der har fingeren på pulsen og er i konstant bevægelse for at være kundernes fortrukne optiker samt at have den mest konkurrencedygtige pris.

Der er også en helt speciel ånd og et godt sammenhold af medarbejderne i hele firmaet, blandt andet med et årligt seminar hvor hele firmaet deltager. Louis Nielsen har et stort kursus program for optikere og andre ansatte. De gør meget for, at vi alle er opdaterede med udviklingen og nye tiltag i firmaet. Specifikt for optikere er der mindst et kursus/seminar om året.

Din karrierevej

Et fantastisk sted at arbejde

Find ud af, hvordan vi støtter vores medarbejderes personlige udvikling og belønner dem for deres bidrag. Og find ud af, hvad det kræver at blive en del af teamet.

En omfattende introduktion

Uanset hvor du slutter dig til os, og i hvilken rolle, starter din træning med en omfattende introduktion, som giver dig indsigt i de forskellige aspekter af hele Louis Nielsens forretning. Vi har den opfattelse, at alle, der arbejder hos os, skal forstå, hvordan deres job er relateret til virksomheden som helhed, og den indvirkning de kan have på vores succes.

Fremragende muligheder for læring

I løbet af din karriere hos Louis Nielsen vil du have en række muligheder for uddannelse og udvikling. Det kan være alt lige fra kurser og workshops til online-læringsressourcer, som er med til at skabe en fleksibel og forskelligartet læringsoplevelse. Til at understøtte dette har vi en intern læringsportal, iLearn.

Virksomhedens sociale ansvar

Som en succesfuld og voksende virksomhed har vi et klart ansvar over for vores kunder, de mennesker der arbejder for os, og samfundet som helhed. Det ansvar har en stor indvirkning på den måde, vi driver partnerskabet på i dag, lige som det har gjort, siden Specsavers blev grundlagt i 1984. Vi er bevidste om, hvilken indvirkning vi har på miljøet, og vi gør en indsats for at drive vores forretning på en bæredygtig måde. Det betyder, at vi har fokus på at være effektive i vores ressourceforbrug, at minimere det spild vi genererer, og at reducere vores CO2 -udledninger i alle dele af organisationen.

Bliv en del af vores team

Din karriere hos Louis Nielsen

Som en del af vores team kan din karriere hos Louis Nielsen/Specsavers bringe dig mange forskellige steder hen - i Danmark eller internationalt. Vi har over 1500 butikker i 10 lande.

Kompetencer

De kompetencer og den erfaring, du behøver, varierer naturligvis alt efter hvilken stilling, du søger. Men der er visse egenskaber, vi søger hos alle personer, der bliver ansat hos Louis Nielsen.

Blandt disse egenskaber er en passion for at levere fremragende kundeservice og evnen til at fungere godt som en del af et team. En naturlig nysgerrighed er også vigtig. Hvis du skal gøre en forskel for vores virksomhed, skal du nære en ægte interesse for, hvordan virksomheden fungerer.

Udvikling og belønning 

Vi har fokus på at give alle hos Louis Nielsen al den læring og udvikling, de behøver for at opnå deres fulde potentiale. Hvis du er parat til at benytte disse muligheder, ser din fremtid lys ud.

Til gengæld for dit bidrag og engagement tilbyder vi alle de sædvanlige benefits. Vores belønningspakke omfatter også andre fordele. Formålet er at anerkende dit bidrag og støtte din trivsel bedst muligt. 

Ledige elevstillinger

Louis Nielsen, Herning

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces. Vi søger salgselev til vores afdeling i Herning.

Ansøgningsfrist: 15. november 2018

Louis Nielsen, Brabrand

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces. Vi søger salgselev til vores afdeling i City Vest, Brabrand v. Aarhus.

Ansøgningsfrist: 20. november 2018

Louis Nielsen, Middelfart

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces. Vi søger salgselev til vores afdeling i Middelfart.

Ansøgningsfrist: 23. november 2018

Louis Nielsen, Odense

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces. Vi søger salgselev til vores afdeling i Odense.

Ansøgningsfrist: 03. december 2018

Vi er lige her

Louis Nielsen

Uanset hvor du slutter dig til os, og i hvilken rolle, starter din træning med en omfattende introduktion, som giver dig indsigt i de forskellige aspekter af hele Louis Nielsens forretning. Vi er en familiedrevet virksomhed med stærke værdier. Vi sætter høje mål og arbejder hårdt for at hjælpe vores partnere og medarbejdere med at realisere deres fulde potentiale.

Louis Nielsen
Danmark 

Søg sabbatår

Find inspiration til dit sabbatår. Hvad enten du søger oplevelser eller kompetencer så har vi mulighederne.

Søg uddannelse

Oplev studiemiljøet og det daglige studieliv på en masse videregående uddannelser.

Kom med!

Søg virksomheder

Kom med helt tæt på og få indblik i hvordan hverdagen er hos nogle af Danmarks mest spændende virksomheder.