X
top
.

Christensen Kjærulff

Hvem er vi?

Christensen Kjærulff

Hos Christensen Kjærulff er vi drevet af personligt engagement både fagligt og menneskeligt. 

Vi er Christensen Kjærulff

Christensen Kjærulff har holdt sin 60 års fødselsdag efter at statsautoriseret revisor Svend Aage Christensen etablerede virksomheden i 1948. Efter flere fusioner og opkøb består firmaet i dag af 15 partnere og ca. 100 medarbejdere, der sammen betjener ca 4.000 klienter.

  Revision                    Medium size                 København
 


Generalister

Hos Christensen Kjærulff er vi generalister, der beskæftiger os med alle relevante problemstillinger for hovedsageligt den ejerledede virksomhed. Et fagligt bredt og tæt forhold til vore kunder gør, at vi ønsker at blive betragtet som den primære økonomiske sparringspartner.

Social bevidst arbejdsplads

Hos os finder du en social bevidst arbejdsplads med plads til forskellighed. Korte kommandoveje sikrer din mulighed for at tage ansvar for egen jobsituation. Det er væsentligt for os, at der er balance mellem dit privatliv og arbejdsliv. Vi følger med tiden og tilbyder dig en moderne arbejdsplads centralt beliggende i København.

Holdninger til arbejdspladsen

Hos os er vi ”hele mennesker” med forskellige behov. Selvom vi har travlt  er det vigtigt for os, at alle vores medarbejdere har en hverdag, der hænger sammen. Inden for rammerne af de opgaver vi løser er der rig mulighed for selv at planlægge sin hverdag.

Er du under uddannelse støtter vi dig gennem hele forløbet.

Til vores kollegiale liv hører også jævnlige sociale arrangementer, og vi tilbyder desuden en bred vifte af personalegoder.

Mød os!

Værdigrundlag

Hos Christensen Kjærulff er vi drevet af personligt engagement både fagligt og menneskeligt. Kombinationen af tætte personlige relationer med vores højt professionelle og brede rådgivning giver klienter og interessenter et helheds- perspektiv, som fuldt ud dækker deres behov og mere til

Vision

Det er Christensen Kjærulffs vision at være den mest attraktive og anbefalelsesværdige mellemstore revisionsvirksomhed for klienter, medarbejdere og øvrige interessenter inden for vores forretningsområde  

Mission

Christensen Kjærulffs forretningsområde er revision, økonomisk og skattemæssig rådgivning til primært ejerledede virksomheder. I alle vores relationer stiller vi mennesker først, og vi er drevet af det personlige engagement. Et fagligt bredt og tæt forhold sikrer, at vi bliver betragtet som den primære økonomiske rådgiver.

Mennesker og organisation

Christensen Kjærulff arbejder i det daglige afdelingsorienteret med korte kommandoveje. Afdelingerne er typisk sammensat af 2-3 partnere og en række medarbejdere på forskellige uddannelsestrin. Det er målsætningen, at en afdeling skal kunne løse alle typer af almindeligt forekomne opgaver.

Vores grundholdning er, at vores kunder via tæt kontakt til den ansvarlige partner skal kunne få løst alle relevante opgaver.

Større opgaver løses naturligt på tværs af organisationen.

Din karrierevej

Dine muligheder

Der er mange muligheder hos Christensen Kjærulff, som uddanner generalister.

Hvad kan du forvente?

Hos os kan du forvente en spændende og afvekslende hverdag blandt inspirerende kollegaer. 

Vi arbejder med en bred vifte af opgaver inden for vores kerneområder, hvilket giver dig en afvekslende hverdag og gode uddannelsesmuligheder i et firma, der uddanner generalister. 

I kraft af vores størrelse kan vi tilbyde den nødvendige alsidighed, der giver dig mulighed for at blive statsautoriseret revisor, hvis dine drømme går i den retning.

Vores personlige engagement sikrer en professionel og proaktiv rådgivning, der omfatter alle virksomhedens forhold. Vores struktur betyder en hurtig respons og let tilgængelighed til din revisor samtidig med nem adgang til vores brede faglige netværk.

Arbejdsområder

Christensen Kjærulff beskæftiger sig med hele processen omkring regnskabsaflæggelse og erklæringsafgivelse, herunder naturligvis revision af årsrapporter. Nedenstående liste er blot eksempler på nogle af vores kerneområder. 

 • Økonomisk rådgivning, herunder risikovurdering 
 • Finansiel rådgivning og styring 
 • Skatte- og afgiftsmæssig rådgivning samt planlægning
 • Regnskabsmæssig rådgivning 
 • Generationsskifte 
 • Koncern- og selskabsforhold, herunder omstruktureringer 
 • Køb og salg af virksomheder 
 • Budgettering og økonomistyring 
 • Erhvervsservice 
 • Fast ejendom, herunder andelsboligforeninger 
 • Iværksætterrådgivning.

Menneskelige aspekter

Vi prioriterer menneskelige aspekter højt. Firmaets partnere og medarbejdere er “hele mennesker”, hvor arbejde, uddannelse, familie og fritid går op i en højere enhed, også selvom det til tider kan være nødvendigt med overarbejde. 

Bliv en af os

Revisorkarriere

Som revisorer beskæftiger vi os ikke kun med tal og paragrafer. En stor del af tiden rådgiver vi vores klienter om økonomiske og skattemæssige forhold. Det er derfor vigtigt for os at holde os orienteret om det, der sker i samfundet.

Arbejdet og uddannelsen

Vi tilbyder en alsidig uddannelse i et ungt miljø med gode karrieremuligheder. I starten vil du blive tildelt praktiske opgaver, som løses i tæt samarbejde med din mentor. I takt med din personlige og faglige udvikling får du mere ansvar for de enkelte opgaver. Hos os vil du opleve, at du hurtigt har selvstændigt ansvar for mange af opgaverne og dermed bliver den væsentligste kontakt til klienterne.

Naturlig sammenhæng

Det praktiske arbejde kombineres med såvel intern som ekstern undervisning målrettet trainees. Samtidig forventer vi, at du påbegynder HD(R)-studiet. Vi betaler alle omkostninger til studiet og sørger for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver, så der bliver en naturlig sammenhæng med den teoretiske undervisning.

Ledige stillinger

Revisortrainee

Har du lyst til en karriere som revisor hos Christensen Kjærulff, så er det måske dig vi søger som trainee til 1. september 2019? Vi tilbyder en alsidig uddannelse i et ungt miljø med gode karrieremuligheder. Hos os vil du opleve, at du hurtigt har selvstændigt ansvar for mange af opgaverne og dermed bliver den væsentligste kontakt til klienterne.

Christensen Kjærulff

Store Kongensgade 68
1264 København K


T: + 45 33 30 15 15
E: ck@ck.dk / W: ck.dk

 

CVR.: 15 91 56 41
Vi glæder os til at høre fra dig! 

Søg sabbatår

Find inspiration til dit sabbatår. Hvad enten du søger oplevelser eller kompetencer så har vi mulighederne.

Søg uddannelse

Oplev studiemiljøet og det daglige studieliv på en masse videregående uddannelser.

Kom med!

Søg virksomheder

Kom med helt tæt på og få indblik i hvordan hverdagen er hos nogle af Danmarks mest spændende virksomheder.